Contact

Locatie en bereikbaarheid

  • Adres
  • Entree
  • Parkeren
  • Openbaar vervoer

If you see this Google Maps wasn't properly loaded. Please refresh your page 🙂

de Onderwijsdesk

Oude postkantoor (Ingang achterzijde)

Schoutenbosje 5

Laren, LE, 1251

Mail ons
Entree:

De entree van de Onderwijsdesk bevindt zich aan de achterzijde van het pand, bij het terras. U bereikt de achterzijde van het pand door het zwarte hek aan de linkerkant van de zwarte entreepoort, naast het gevelbord.
Gebruik niet de hoofdingang van Schoutenbosje 5.

entree-onderwijsdesk
Parkeren vanaf A1 (richting Amsterdam of Amersfoort/Utrecht):

Neem de afslag Laren/Hilversum Noord (afrit 9). Aan het einde van de afslag bij de verkeerslichten naar rechts. U rijdt rechtdoor op de Hilversumse weg. Na ongeveer 600 meter heeft u aan uw linkerhand het Hertenkamp, en voorbij de bocht wordt op dit moment gebouwd. Hier slaat u direct links af naar het parkeerterrein (Stationsweg).

Indien dit parkeerterrein vol is, kunt u ook parkeren op het parkeerterrein van de tennisvereniging (Driftlaan). U neemt aan het einde van bovenstaand parkeerterrein een flauwe bocht naar rechts. Aan het eind van deze straat vindt u het parkeerterrein van de tennisvereniging.

Na het parkeren loopt u terug richting de weg bij de bouwplaats. U steekt hier over en loopt op de stoep naar rechts direct links de straat Schoutenbosje in. Aan de rechterkant ziet u onze kantoorlocatie met het gevelbord van de Opvoeddesk én de zwarte entreepoort. Het hek aan de linkerkant van de entreepoort is geopend. De entree van de Opvoeddesk bevindt zich aan de achterkant van het gebouw, (het trapje op) bij het terras.

parkeren-hertenkamp
Openbaar vervoer

Vanaf het Centraal Station Hilversum kunt u buslijn 108 nemen. Vanaf station Naarden-Bussum kunt u buslijn 109 nemen.

Stap in Laren uit bij halte ‘Brink’. U steekt de weg over en loopt naar links. Eerste weg naar rechts, dit is de Nieuweweg. Daarna neemt u de tweede rechts: Klaaskampen en de eerste links. U bent nu op het Schoutenbosje. Na +/- 30 m ziet u aan uw linkerhand het oude Postkantoor, u loopt door langs de hoofdentree, totdat u het gevelbord de Opvoeddesk aan de muur ziet hangen. Het kleine zwarte hek aan uw linkerkant is open voor bezoekers. De entree bevindt zich aan de achterkant van het gebouw, (het trapje op) bij het terras. De bussen rijden elk half uur.

Gratis shuttle service van en naar station Hilversum Centraal

De taxibus vertrekt om 09.30 uur naar de Onderwijsdesk in Laren.
De taxibus vertrekt om 16.00 uur van de Onderwijsdesk naar Hilversum Centraal station.

Bij het veld ‘Vraag / Verwachtingen’ op het inschrijfformulier kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van deze shuttle service.