trustpilot
Home  ›  Blog  ›  5 wistjedatjes over Expliciete Directe Instructie

5 wistjedatjes over Expliciete Directe Instructie

5-feitjes-over-EDI

Tijdens de 3-daagse cursus EDI I, II & III gegeven door Marcel Schmeier, leer je de ins en outs over de lesfasen, technieken, leerlijnen, lesdoelen, het omgaan met verschillen en de vijf essentiële aspecten van klassenmanagement die ervoor zorgen dat lessen vlot en soepel verlopen. 

Wist je dat…

EDI gaat over gewoon goed lesgeven zonder toeters en bellen. Dat klinkt eenvoudig, maar vraagt veel oefening. Deelnemers aan deze cursus worden blij van de vele praktische tips en de focus op de dagelijkse lespraktijk.

Meer dan 80.000 leraren kochten inmiddels een exemplaar van EDI. Ben jij ook enthousiast?
Vul dan je kennis uit het boek aan met de praktische voorbeelden in deze bijbehorende cursus. Schrijf je snel in voor één van de cursusdagen.

Cursusleider Marcel Schmeier vertélt niet alleen wat goed lesgeven is… hij laat het ook zién! Dat doet hij door de EDI-technieken toe te passen in de cursus, maar ook door stukjes voorbeeldles te geven.

Voor het bieden van kwalitatief hoogwaardig onderwijs is het belangrijk om een lesmodel te gebruiken waarvan grondig en meerjarig onderzoek aantoont dat het werkt. De lesfasen en technieken van het EDI-lesmodel zijn gebaseerd op wetenschappelijke inzichten.

“Tijdens mijn cursussen bij de Onderwijsdesk zijn leraren blij om te horen dat ze weer mogen uitleggen en voordoen: de leraar staat centraal, ze krijgen hun vak weer terug: Onderwijzer.”

Marcel Schmeier

Auteur

Logo onderwijsdesk
Onderwijsdesk
De Onderwijsdesk organiseert cursussen voor onderwijsprofessionals rondom thema’s op het snijvlak van zorg en onderwijs.
info@onderwijsdesk.nl

Ook interessant